Tweeter

De toegepaste SB Acoustics tweeter laat een bijzonder recht freqeuntieverloop zien door combinatie van een laag membraam gewicht, lage eigen resonantie, hoge Xmax en gebruik van een eigen drukkamer. De tweeter heeft een eigen eindtrap aangestuurd via 24dB/Octaaf LR4 hoogdoorlaat filter op 2400hz.

StarBass Woofer

De toegepaste ScanSpeak woofer is gemodificeerd met een Starbass V versnellingsopnemer. Deze opnemer is het resultaat van een samenwerking met MFBlabs en RMSacoustics en maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op luidspreker versnellingsopnemer gebied. Grootste voordeel van de toegepaste techniek is naast een hoge mate van lineariteit en daarmee samenhangende lage vervorming tevens de ongevoeligheid voor luchtdruk variaties. Het mechanische ontwerp combineert een laag gewicht met een hoge stijfheid en elektrische afscherming resulterend in een vrijwel exacte electrische representatie van de konusbeweging zoals benodigd voor een optimale werking van het MFB principe.

Kast

Alle Little/One MK2 behuizingen worden met de hand en in eigen beheer vervaardigd in onze eigen werkplaats uit akoestisch dood CNC bewerkt MDF en voorzien van een professionele krasvaste Warnex laklaag welke zijn oorsprong vind in pa branche. De versterker module is geplaatst in een apart compartiment met ventilatie gleuven rondom en een M8 inslag moer waarmee de Little/One kan worden opgehangen.

Versterker Module

De Little/One MK2 wordt aangedreven door een Piratelogic BH2D (Bass High 2 klasse D kanalen) versterker module en is verbonden met de drivers via soepel meeraderig koperdraad voorzien van een siliconen mantel om parasitaire trillingen te dempen. De module bevat een RCA chinch / tulp connector, een niveau/volume regelaar en een DC entree voor de externe voedings adapter.

bestellen