Altijd een plekje te vinden

Niks geen vloerstaanders die in de weg staan en toch een vol geluid, gewoon op een plekje tussen je andere spulletjes.

In of op je boekenplank

Door het relatief lage gewicht van slechts 3.5 Kg per stuk hoef je niet met je klopboor in de weer of bij de bouwmarkt opzoek naar geschikte betonankers. Gewoon neerzetten, aansluiten en je verbazen over het volle geluid.

Tussen de opbergdozen

Leg ze op hun zij en je hebt genoeg aan 17 cm. Probeer dat maar eens met andere luidsprekers.

Naast je TV

Of je nu naar het journaal aan het kijken bent, een film serie of docu, de Little/One heeft geen subwoofer nodig en kan direkt op de koptelefoon uitgang van je TV worden aangesloten. Natuurlijk werken ze ook probleemloos met sonos en bluesound streaming systemen of gewoon via een optionele Bluetooth adapter. Welke aansluiting je ook kiest, jouw Little/One staat garant voor een groots geluid zonder de daarbij meestal bijhorende afmetingen.

Slaperig ?

Zet ze in je slaapkamer zonder bang te hoeven zijn voor meeluisterende SmartSpeakers.

Bovenop je kast

Altijd een plekje vrij voor een Little/One

In je keuken

Kokkerellen is onze andere liefde, een heerlijke andijvie sambal stampot, een gezonde griekse salade, stokjes Sateh om je vingers bij op te eten, een appeltaart met onbespoten appels uit moeders tuin. Het kookt gewoon lekkerder met op de achtergrond een fijn muziekje. Gewoon tussen je overige kookspulletjes.

Achter je computer

Little/One's kunnen rechtstreeks aan je laptop of PC aangesloten worden. Fijn je favoriete muziek op terwijl je aan het werk bent. Of zit te gamen. Of gewoon aan het snuffelen bent naar koopjes.

In je wandmeubel

Hadden we je al verteld dat de Little/One slechts 17 centimeter breed, 24 cm hoog en 17 cm diep is ? En dat ze daarmee altijd een plekje kan vinden ?

Klopt

Maar als je toch net even wat meer eisen stelt aan je geluid raden we je zeker aan eens te komen luisteren. Gratis en vrijblijvend.

Hang boxje

Alle Little/Ones's zijn voorzien van een aansluiting waarmee je ze kunt ophangen. Maar je mag ze ook op een leuk rekje zetten naast andere spulletjes. Of een hangplantje.

Kies maar uit

Er is altijd wel een plekje te vinden, in je kast, op je wandplank, onder je boekenplank, tussen de opbergdozen of gewoon aan je muur. Kom luisteren en laat je verrassen door het volle geluid, laat je verrassen door haar afmetingen. Onze Little/One past echt overal !

Hifi.nl Little/One Mk2 review

"Het luisteren naar een kleine luidspreker die is voorzien van de techniek van Motional Feedback was wederom aangenaam. De Little/One Mk2 is little maar hij klinkt net als zijn voorganger verre van little. De Little/One Mk2 is gegroeid, in klank, niet in formaat. De makers hebben zinvolle verbeteringen aangebracht. Dankzij de toepassing van MFB klinkt de Little/One Mk2 als een vloerstaande luidspreker maar dan voor een prijs en een formaat dat eventuele drempels tot aanschaf en plaatsing weg zal nemen."

lees de hele review

Tweeter

De toegepaste SB Acoustics tweeter laat een bijzonder recht frequentieverloop zien door combinatie van een laag membraam gewicht, lage eigen resonantie, hoge Xmax en gebruik van een eigen drukkamer. De tweeter heeft een eigen eindtrap aangestuurd via 24dB/Octaaf LR4 hoogdoorlaat filter op 2400hz.

StarBass Woofer

De toegepaste ScanSpeak woofer is gemodificeerd met een Starbass V versnellingsopnemer. Deze opnemer is het resultaat van een samenwerking met MFBlabs en RMSacoustics en maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op luidspreker versnellingsopnemer gebied. Grootste voordeel van de toegepaste techniek is naast een hoge mate van lineariteit en daarmee samenhangende lage vervorming tevens de ongevoeligheid voor luchtdruk variaties. Het mechanische ontwerp combineert een laag gewicht met een hoge stijfheid en elektrische afscherming resulterend in een vrijwel exacte electrische representatie van de konusbeweging zoals benodigd voor een optimale werking van het MFB principe.Alle Little/One MK2 behuizingen worden met de hand en in eigen beheer vervaardigd in onze eigen werkplaats uit akoestisch dood CNC bewerkt MDF en voorzien van een professionele krasvaste Warnex laklaag welke zijn oorsprong vind in pa branche. De versterker module is geplaatst in een apart compartiment met ventilatie gleuven rondom en een M8 inslag moer waarmee de Little/One kan worden opgehangen.

Specificaties

  • Woofer: ScanSpeak 15W/8434G00 5.25 inch/15cm Midwoofer 8ohm, Coated Fiberglass Cone, Ferrite Magnet, Alu Ring.
  • Tweeter: SBacoustics SB26STCN-C000-4 26 mm, Copper shorting ring, soft fabric dome, neodymium motor.
  • Versterking : Piratelogic BH2D 2weg aktieve 50 watts class D module with LR2/4 Xover, Dynamic Low Protector en 20dB mfb control loop.
  • Input : -10dBu @ 50Kohm (240mV) volledig uitstuurbaar via een smartphone connection of externe Bluetooth adapter, de gevoeligheid is instelbaar aan de achterzijde.
  • Frequency response : 35hz - 15khz (-3dB)
  • Gewicht: 3.5 kg per stuk.
  • Afmetingen : 17 x 17 x 24 cm.
  • Power supply via externe 24V 90 watt 220V mains adapter.
  • Color: black Warnex, rough finish.
De Little/One MK2 wordt per paar verkocht voor euro 1499.- netto, exclusief verzending, met 5 jaar bring-in garantie op de Little/One zelf, de meegeleverde voedings adapter valt buiten deze garantie.

maak een luisterafspraak