Opgegroeid

De Grown/Up is met 24x24x35 cm niet alleen het grotere broertje van de Little/One, hij heeft ook een aantal technische uitbreidingen gekregen met als doel een nog groter, dieper en breder geluidsbeeld neer te zetten.

Als optie leverbaar met magnetische fronts tegen nieuwgierige kindervingertjes en/of met voorgemonteerde bevestigingsgaten voor plaatsing op Bowers & Wilkins STAV24 luidspreker stands voor een stabiele plaatsing. Naar keuze afgewerkt in een krasvaste Warnex structuurlak in de kleuren wit of zwart.

Makkelijk plaatsbaar

De Grown/Up beschikt net als de Little/One over een gesloten kast zonder reflex openingen aan de voor of achterzijde en is daardoor makkelijk plaatsbaar in bestaande meubels. Door toepassing van MFB speelt hij menig vloerstaander weg en doet dat vanzelfsprekend zonder subwoofer.

Studio Monitors

Bij het ontwerp van de Grown/Up is rekening gehouden met eisen zoals die door moderne electronische muziek aan luidsprekers gesteld worden. Maar ook met klassiek, jazz of rock maken de vervormings vrije en zeer diep doorlopende basweergave gecombineerd met een puntbron weergave van midden en hoge tonen dat de Grown/Up zich zonder problemen kan meten met professionele studio / near field monitoren. En natuurlijk dit alles zonder subwoofer.

Technische informatie

De Grown/Up is uitgerust met een Piratelogic 08S5-4 longstroke woofer voorzien van een Piratelogic StarBass 54 accelerometer.

De gebruikte mid/hoog unit is een Omnes Audio CX3.1 4 inch coaxial driver. De aan de achterzijde van de Grown/Up ingebouwde versterker module is een 105 Watt Piratelogic BMH3D module voorzien van een 60 Watt rms woofer eindtrap, 30 Watt rms mid eindtrap en een 15 watt rms hoog eindtrap. De Sallen Key LR2 laag/mid xover ligt op 400hz, de LR4 mid/high xover op 4Khz. De 20dB mfb control loop is aktief tussen de 30 en 330hz en het totale frequentie bereik ligt met -3dB punten op 30hz en 20khz.

De aan de achterzijde instelbare gevoeligheid bedraagt -10dBu @ 50Kohm (240mV) via gebalanceerde miniXLR, het gewicht is +/- 5 kilo en de voeding betrekt de Grown/Up uit een externe 24V 150 watt voedingsadapter.

De Grown/Up wordt per paar verkocht voor euro 2599.- netto [jan 2023], exclusief verzending, met 5 jaar bring-in garantie op de Grown/Up zelf, de meegeleverde voedings adapter valt buiten deze garantie.

maak een luisterafspraak