Altijd een plekje te vinden

Niks geen vloerstaanders die in de weg staan en toch een vol geluid, gewoon op een plekje tussen je andere spulletjes.

bestellen

In of op je boekenplank

Door het relatief lage gewicht van slechts 3.5 Kg per stuk hoef je niet met je klopboor in de weer of bij de bouwmarkt opzoek naar geschikte betonankers. Gewoon neerzetten, aansluiten en je verbazen over het volle geluid.

bestellen

Tussen de opbergdozen

Leg ze op hun zij en je hebt genoeg aan 17 cm. Probeer dat maar eens met andere luidsprekers.

bestellen

Naast je TV

Of je nu naar het journaal aan het kijken bent, een film serie of docu, de Little/One heeft geen subwoofer nodig en kan direkt op de koptelefoon uitgang van je TV worden aangesloten. Natuurlijk werken ze ook probleemloos met sonos en bluesound streaming systemen of gewoon via een optionele Bluetooth adapter. Welke aansluiting je ook kiest, jouw Little/One staat garant voor een groots geluid zonder de daarbij meestal bijhorende afmetingen.

bestellen

Slaperig ?

Zet ze in je slaapkamer zonder bang te hoeven zijn voor meeluisterende SmartSpeakers.

bestellen

Bovenop je kast

Altijd een plekje vrij voor een Little/One

bestellen

In je keuken

Kokkerellen is onze andere liefde, een heerlijke andijvie sambal stampot, een gezonde griekse salade, stokjes Sateh om je vingers bij op te eten, een appeltaart met onbespoten appels uit moeders tuin. Het kookt gewoon lekkerder met op de achtergrond een fijn muziekje. Gewoon tussen je overige kookspulletjes.

bestellen

Achter je computer

Little/One's kunnen rechtstreeks aan je laptop of PC aangesloten worden. Fijn je favoriete muziek op terwijl je aan het werk bent. Of zit te gamen. Of gewoon aan het snuffelen bent naar koopjes.

bestellen

In je wandmeubel

Hadden we je al verteld dat de Little/One slechts 17 centimeter breed, 24 cm hoog en 17 cm diep is ? En dat ze daarmee altijd een plekje kan vinden ?

bestellen

Klopt

Maar als je toch net even wat meer eisen stelt aan je geluid raden we je zeker aan eens te komen luisteren. Gratis en vrijblijvend.

bestellen

Hang boxje

Alle Little/Ones's zijn voorzien van een aansluiting waarmee je ze kunt ophangen. Maar je mag ze ook op een leuk rekje zetten naast andere spulletjes. Of een hangplantje.

bestellen

Kies maar uit

Er is altijd wel een plekje te vinden, in je kast, op je wandplank, onder je boekenplank, tussen de opbergdozen of gewoon aan je muur. Kom luisteren en laat je verrassen door het volle geluid, laat je verrassen door haar afmetingen. Onze Little/One past echt overal !

bestellen